woensdag 1 mei 2013

Mei ingezet met een zonnige run!

Hey!

1 mei vandaag, dus zondag 5 mei kruipt snel dichterbij! Het zonnetje gaf vandaag die extra fijne push aan het trainen. Ondertussen kon ik de 5km al twee keer met succes volhouden en Nathan is meer dan fit. Mijn snel lief liep afgelopen zaterdag zo even 25km, 10 meer dan wat hij zondag voor ons zal lopen.

Nathan en ik lopen allebei langs de Schelde, via de Warmoezeniersweg, ook wel gekend bij de Buffalo's voetbalfans of de Kristallijnschaatsers. Maar het is er vooral rustig verkeer en groen :) Zo vind je er de autonoom, ecologische tuin van t Landhuis. Zelf ken ik er jammer genoeg te weinig van maar je vindt hier (http://tlandhuis.wordpress.com/) meer informatie. 
Zelf ook de runningvibes te pakken gekregen maar geen idee hoe erin te vliegen? Ik ben zelf gestart met Start to Run en later nog eens met de ZombieRun, ludiek en handig!

Vergeten waarom we ons lopen laten sponsoren?
Hollaback!Gent wil street harassment aankaarten en de slachtoffers hun verhaal laten doen. Zo kan je het recente verhaal van Elke lezen op onze website: http://gent.ihollaback.org/. Vergeet haar niet te steunen en druk op die "I've got your back"knop! Neem gerust ook even de tijd om andere verhalen te lezen, blogs die duiden waarom deze strijd nog nodig is en laat je eigen verhaal achter!

Wil je onze via onze deelname aan Dwars door Brugge steunen? Dit kan! en wel als volgt:
1. U kiest een bedrag naar keuze die u per gelopen km wil geven. 
2. Vermenigvuldig dit met 4,7 (Jolien) of 14,7 (Nathan) of 19,4(samen) //of afgerond: 5-15-20
3. Stort dit bedrag op BE58 0016 9325 9379 met vermelding "Hollaback Gent Run" of geef het persoonlijk aan Jolien of Nathan.
4. Als dank maken we een supporterslijst dus voeg in de vermelding ook de naam waaronder je vermeld wil worden, dit kan anoniem of met een nickname!
5. Volg ons in levende lijve op 5 mei in Brugge of volg ons via deze blog!

Voorlopig staan we op een mooie €175 en dit met dank aan:
1. Joyce VD en Nico VC
2. Pieter P
3. Bert V en Stan S
4. Kathleen G

Spread the word and the vibe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten